#2 Jeg brænder for: CISV på dit CV

Som en optagt til ÅJBM 2011 fortæller tidligere og nuværende NJRs og workshopafholdere på ÅJBM i en række blogpost om hvad de brænder for. I dette post fortæller tidligere JBere Bertil Fruelund og Benedikte Milbo om hvad de brænder for.

Vi brænder for den måde, CISV kan bruges på uden for osteklokken. Den måde, vi hver dag trækker på vores erfaringer i CISV til at være bedre, sjovere og mere kompetente medarbejdere i den rigtige verden, du ved, den uden Pony Song.

Karriere, karriere, karriere. Ordet er blevet skamredet i de seneste år, og alle ved nu, at man skal have en karriere. Skolen er en karriere, vennerne er netværket på vej mod karrieren og selv Facebook er en del af karrieren. Men hvad er karriere andet end et arbejde man godt kan lide? I vores workshop vil vi forsøge at afklare, hvordan man kan bruge CISV til at få det arbejde, man godt kan lide. Og hvordan man kommer til at lide det arbejde, man har fået.

Så hvordan hjælper CISV i ens arbejde, hvis man nu vil være elektriker, læge, pædagog, økonom?

Du vil høre om vores erfaringer, nu hvor vi har fået et arbejde og ikke helt kan kalde os juniorer mere og istedet er blevet finansjournalist og en HR-konsulent. Sidstnævnte vil fortælle om, hvordan du bruger dine CISV erfaringer til at få drømmejobbet, mens førstnævnte vil fortælle om, hvordan du bruger dine dyrt købte erfaringer på jobbet.

Workshoppen vil være bygget op i to dele. Den ene del vil handle om, hvordan du får konkretiseret dine CISV erfaringer til CV’et, hvordan du imponerer chefen til samtalen og hvordan timers ponysong, campmeeting og flagtime sikrer dig jobbet, du gerne vil have. Den anden del vil handle om, hvordan du udnytter det fantastiske menneskekendskab, CISV giver, til at spille dine kollegaer og konkurrenter rigtigt. Hvordan du aflæser andre mennesker, og hvordan du bruger din erfaring, til at få det bedste ud af din hverdag?

Skriv en kommentar